COACHING IN BEWEGING | LANDEN IN JE LIJF

In 10 weken naar rust en helderheid in hoofd, hart en lijf

Eerste hulp bij piekeren en stress

Extra vroeg was je naar bed gegaan om morgen hopelijk weer eens met een frisse blik wakker te worden. Maar inmiddels zie je de cijfers van de wekker alweer oplichten: veels te laat. Je ligt al uren wakker. En nog steeds komt die stroom aan gedachten langs. Je rekent nog maar een keer uit hoeveel uur je kan slapen voor de wekker morgenvroeg afgaat. Shit, dat wordt niks. Eigenlijk ben je te moe om op te staan, maar hier blijven liggen werkt ook niet. Zuchtend maak je nog maar eens een beker warme melk met honing, hopen dat dat helpt. Ondertussen merk je dat je elke dag vermoeid wakker word. Voel je de spanning in je lijf en zoek je driftig naar die pauzeknop van je hoofd.

Herkenbaar?

Soms kan je jezelf echt goed flink vastdenken in opties, mogelijkheden, risico’s. Dit kan enorm blokkeren in het zien van mogelijkheden en je kan jezelf verliezen in angst, stress, twijfel en piekeren en onzekerheid. Misschien ben je het gewend om jezelf uit uitdagingen of problemen te denken. Maar boy, have I got news for you: de oplossing, die magische ‘pauzeknop’, zit niet in het hoofd, maar in je lijf. Minder denken, meer zijn. Met Landen in je Lijf leer je in vijf weken om meer rust en helderheid in je hoofd en lijf te ervaren. Vind je ontspanning, inspiratie en energie terug!

Wat ga je leren?

Landen in je Lijf is erop gericht om jou te leren:

  • je drukke hoofd vaker rust te gunnen
  • spanning en ontspanning te herkennen in het lichaam en stress beter te managen
  • te landen in je lijf en met aandacht in het moment aanwezig te zijn
  • bewust te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft
  • je energie terug te vinden en op te laden

Wat ga je doen?

Met een unieke combinatie van coaching en qigong, breng je je energie in vijf weken meer in balans vind je meer rust en ontspanning in hoofd, lijf en hart. Qigong* is een Chinese meditatie- en bewegingskunst. Het is meditatief en heeft veel zachte en vloeiende bewegingen die staand of zittend worden uitgevoerd. Van qigong is aangetoond dat het een positieve invloed kan hebben op ons mentale en lichamelijke welzijn en kan bijdragen om stress te verlagen, ons bewuster te worden van gevoel, helderheid en focus te verhogen en inspiratie en energie terug te vinden.

Voor zover mogelijk vinden deze sessies buiten plaats in het prachtige natuurgebied van de Kagerplassen bij Leiden en Wassenaar. (Bij slechte weersomstandigheden verplaatsen we de sessie naar binnen). De frisse lucht, lichaamsbeweging en verbinding met de natuur werken kalmerend en versterken de ontspannende kracht van dit traject.

INVESTERING

De investering in jezelf is € 395,-  (incl. BTW).

Landen in je Lijf bestaat uit 5 sessies (60 minuten).

Het traject is één-op-één, met persoonlijke aandacht voor jou en wat jij nodig hebt.

Gun jij jezelf om meer rust en helderheid te vinden in je leven? Stuur een mailtje naar: info@bamboqi.nl.

* De bewegingen en meditaties van qigong zijn voor de meeste mensen toegankelijk is. Twijfel je erover of qigong in jouw (medische) situatie geschikt is, neem dan eerst contact op met je huisarts of (medisch) specialist.