PERSOONLIJKE COACHING | TERUGBUIGEN NAAR JEZELF

HERKEN JE DIT?

Je bent bang om een verkeerde beslissing te nemen

Het liefst zou je in een glazen bol kijken en de toekomst voorspellen. Of een wiskundige formule op het vraagstuk loslaten om in te schatten welke keuze bij jou past of welke aanpak het beste resultaat oplevert. Maar vaker voelt wat je doet en wat er gebeurt als een geheimzinnige black box, waardoor je bang bent om een verkeerde beslissing te nemen. Je stelt uit, doet megaveel onderzoek, stopt veel tijd en energie in mails overlezen, extra checken of alles wel klopt, eindeloos je ideeën stuk denken. Hoe hard je ook je best doet om fouten en vergissingen te voorkomen, ergens blijft het gevoel dat je niet goed genoeg bent knagen.

Je voelt je onbegrepen, afgewezen of niet gewaardeerd

Het lijkt wel of jij het leven vaak net een beetje anders ziet dan anderen. Diep van binnen weet je echt wel hoe waardevol jouw inzichten zijn. Jij ziet kansen en mogelijkheden die anderen niet zien; jij loopt een ruimte in en voelt wat er speelt, ziet wat er beter kan, wat een ander nodig heeft. Maar met jouw unieke kijk voel je je regelmatig onbegrepen, afgewezen en ondergewaardeerd. En dat voelt niet fijn.

Je hoofd staat altijd aan

Op sommige momenten verlies je jezelf het liefst in een hobby of een interessante serie. Maar steeds speelt je hoofd het filmpje af met die genante opmerking die niet soepel uit de doeken kwam. De pijnlijke kritiek van die ene collega. Ondertussen voel je je schuldig tegenover je partner, vrienden en familie dat je er met je aandacht nou niet echt lekker bij bent.

Je weet niet wat jij wil

Als je eerlijk bent, heb je lang niet altijd helder wie je bent en wat je nu echt belangrijk voor je is. Wat je wil. Laat staan hoe je daar vorm aan geeft. Als je eerlijk bent, ben je in je hoofd behoorlijk bezig met wat anderen van jou verwachten en hoe je daaraan kan voldoen. Met wat je vooral niet wil denken, voelen en ervaren. Je zou maar een fout maken… Daarin heb je jezelf zo lekker vastgemaald, dat je jezelf misschien wel vergeten bent… En dan is het potverdikkie lastig om jezelf goed te zien. Extra frustrerend, want jij doet dingen het liefste zelf. Maar dat is niet altijd de meest handige en snelste weg als het over persoonlijke groei en ontwikkeling gaat.

HOE KLINKT DIT?

Hoe zou het voor je zijn om ’s ochtends met energie en inspiratie uit je bed te springen? Dat je tot in je tenen weet wat belangrijk voor je is en welke richting je op wil in het leven. Om besluiten te nemen die echt bij jou passen. En dat je daarin durft te vertrouwen op jouw eigen-wijsheid en kompas(sie) ;-). Terugbuigen naar jezelf en wat jij wil, los van wat jij denkt dat anderen of de maatschappij van jou verwachten. Oprecht DOEN wat jij waardevol vindt. Zodat je later niet hoeft terug te kijken op je leven met alle gemiste kansen. Alles wat had kunnen zijn. Met de gedachte ‘Had ik maar…’

Hoe zou het zijn om makkelijker te kunnen meebewegen met wat het leven te toegooit? Als je leert om op een slimme gaan met die oneindige denkkolk, prikkels en storingen. Met dat kritische stemmetje dat je het niet goed genoeg doet, je niet goed genoeg bent. Hoeveel bakken met energie, tijd, aandacht zou dat je opleveren?

Je zou jezelf uitspreken en jouw mening geven, waar je nu bang bent dat je iets doms zegt.
Je zou met je aandacht echt aanwezig zijn bij wat en bij wie belangrijk voor je zijn: je partner, vrienden, familie.
Je zou weten hoe je lastige emoties kan managen, of je nu ’te veel’ voelt of het juist rete-lastig vindt om bij je gevoel te komen.
Je zou energie over houden om vol kracht en inspiratie jouw ideeën en kwaliteiten tot bloei te laten komen.

Soepel meebewegen met wat het leven je toegooit & terugbuigen naar jezelf.

DAT IS MOGELIJK

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor het persoonlijke coachingstraject Terugbuigen naar Jezelf

Ingegrepen in het traject zijn:

8 persoonlijke coachingsessies (60-75 minuten) met aandacht voor jou en waar jij aan wil werken

oefeningen & experimenten om jouw inzichten meteen in praktijk te brengen en in je leven in te zetten, zodat je werkt aan een duurzame en blijvende verandering in de richting die bij jou past

telefonisch in-check-moment (indien gewenst), ongeveer een maand na afronden van het traject

VERWACHTE RESULTATEN

Aan het einde van het traject:

Weet jij wat jij wil en wat echt belangrijk voor jou is (los van alle verwachtingen van anderen en ‘moetjes’)

Durf jij te vertrouwen op jouw eigen-wijsheid en innerlijke kompas(sie) 😉

Maak jij keuzes die echt bij jou passen

Heb jij de tools in handen om slim om te gaan met gedachten en gevoelens die je daarbij in de weg zitten

Weet jij wat je nodig hebt om balans en rust te vinden

Kan je beter in verbinding blijven met jezelf en anderen, met de aandacht in het hier en nu

Ervaar je energie en inspiratie voor wat echt belangrijk voor jou is

Heb jij jouw persoonlijke actieplan in handen met alles wat je tijdens de sessies hebt geleerd. Waarmee je in beweging komt en blijft, ook wanneer er tegenslagen op je pad komen

INVESTERING

Tot 1 juli kan je nog gebruik maken van het oude tarief: € 895,- (incl. BTW) voor het traject.

Het is mogelijk om het traject in deelbetalingen te betalen. Je betaalt dan twee keer een bedrag van € 485,- (incl. BTW).

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak is het wel mogelijk om de investering (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit je werkgever vanuit jouw persoonlijke ontwikkelbudget.

Per 1 juli 2024 gaat de prijs van het traject omhoog. De investering die je in jezelf doet is vanaf 1 juli 2024 € 974,-  (en 2 x €535,- bij betaling in twee termijnen). Wil jij gebruik maken van het oude tarief? Plan dan vóór 1 juli 2024 jouw kennismakingsgesprek in. 

EIGEN PAD

Er is een metafoor die ik heel mooi vind en die gaat als volgt: Iedereen beklimt een eigen berg, het hele leven lang. Maar de weg naar de top van de berg is vol uitdagingen, obstakels, tegenliggers, spannende richels. Zowel in de wereld om je heen, als in je eigen gedachten en de strijd die je voert tegen jezelf. Dat ellendige kritische stemmetje. Je eigen gevoel en ervaring.

Ook als coach beklim ik mijn eigen berg. Ook ik ben constant aan het leren, aan het ontwikkelen. Vanaf mijn berg, heb ik een heel groot voordeel. Ik zie jouw berg vanuit een ander perspectief: ik zie andere dingen dan jij op jouw route. Ik kan je helpen een ander pad te vinden en slimmer om te gaan met wat je tegenkomt. In die rol helpt een coach om zichtbaar te maken wat verborgen is. Om inzicht te geven in wie je bent en wat jouw leven betekenis geeft. Waarmee jij durft te vertrouwen op jouw pad en keuzes.

Wat ik minstens zo belangrijk vind, is wat jij met de inzichten en kennis doet. Want het is wel veilig, een beetje analyseren en reflecteren, maar als je op dezelfde manier en hetzelfde pad door blijft gaan, verandert er welgeteld helemaal niks noppes nada. Als coach nodig ik je uit om keuzes te maken die echt bij je passen. Met experimenten en oefeningen, rake vragen en een liefdevolle schop onder de bips. Graag coach ik met scherpte en zachtheid. Met humor en actie. Omdat ik weet dat er zo veel mogelijk is als jij in beweging durft te komen en durft te kiezen voor wat belangrijk voor jou is. Als je kan terugbuigen naar jezelf.