CONTACT | IK BIJT NIET

Heb je vragen of opmerkingen? Ik help je graag! Gebruik het onderstaande contactformulier of stuur een mail naar info@bamboqi.nl. Je ontvangt van mij dan zo spoedig mogelijk een reactie (meestal binnen 72 uur). Liever bellen? Vergeet dan niet om je telefoonnummer in het bericht te vemelden.

Bamboqi coaching | CONTACT
Contactformulier

BAMBOQI COACHING | YVONNE ACHTERKAMP

Ganzenzijde 13

2317 XG Leiden

CONTACT

info@bamboqi.nl

06 44 98 55 78

BEREIKBAARHEID

Met de auto
Je kan in de straat gratis parkeren. Er is over het algemeen ruim voldoende parkeergelegenheid. Vaak is parkeren vlak voor de deur mogelijk in één van de daarvoor bestemde parkeerhavens.

Vanuit de rondweg van de Merenwijk (de Zwartemeerlaan) sla je de Vossemeerlaan in. Voor het einde van de Vossemeerlaan, sla je rechtsaf de Zwanenzijde in. Bij de afsplitsing rij je naar rechts, de Zijde in. Je vindt Ganzenzijde 13 vervolgens aan je linkerhand. (Kom je van de kant van het transformatorhuisje vol ganzen en zwanen, dan vindt je het adres aan de rechterhand).

Met het OV
De praktijkruimte is goed bereikbaar met het OV. Buslijn 3 (richting Merenwijk) en buslijn 4 (richting de Vink) stoppen op 2 minuten lopen. Stap uit bij halte Vossemeerlaan. Buslijn 3 stopt aan de goede kant van de straat. Kom je met buslijn 4, steek dan eerst de Zwartemeerlaan over. Vervolgens loop je het Oord in. Via een klein paadje, het futenpad (je ziet dan een klein speeltuintje aan je linkerhand), kom je op de Zwanenzijde. Daar sla je linksaf naar de Ganzenzijde 13. (Binnenkort zie je bij dat adres een raamsticker ter herkenning op het raampje van de schuur).

Met de fiets

Vanuit de rondweg van de Merenwijk (de Zwartemeerlaan) sla je de Vossemeerlaan in. Voor het einde van de Vossemeerlaan, sla je rechtsaf de Zwanenzijde in. Bij de afsplitsing fiets je naar rechts, de Zijde in. Je vindt Ganzenzijde 13 vervolgens aan je linkerhand. (Kom je van de kant van het transformatorhuisje vol ganzen en zwanen, dan vindt je het adres aan de rechterhand).

Zakelijke gegevens

Rekeningnummer NL79 ASNB 0782 3158 95

BIC ASNB NL21

KvK 76795470

BTW NL003073520B77