GRATIS INSPIRATIESESSIE

Jouw helderheidsboost in 30 minuten

Jij vertelt wat je bezig houdt en waar je vastloopt, ik luister en stel vragen die helderheid en inspiratie brengen

Samen verkennen we in 30 minuten wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten. Door middel van vragen inspireer ik jou, breng ik je in beweging of geef ik je mijn perspectief om op een andere manier naar jouw uitdaging te kijken. Je snapt dat echte diepe verandering en transformatie niet in een half uurtje gebeuren. Ik zie regelmatige magische dingen gebeuren bij de prachtige mensen die bij mij op coaching komen. Veranderingen die de moeite waard zijn, vragen vertrouwen en lef. In het gesprek onderzoeken we samen welke mooie veranderingen we samen kunnen verwezenlijken. Wat jij nodig hebt om je minder te laten meesleuren door lastige gedachten en gevoelens. Hoe jij jouw leven vol betekenis en zingeving voor je ziet. En wat je nodig hebt om keuzes te maken om dat leven te creëren.

De inspiratieboost is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En grote kans dat jij uit dit gesprek komt bruisend van de inspiratie. Dus waar wacht je nog op?

Helderheid magie

WORK(BOOK)YOUR MAGIC

Ontdek de verborgen waarheid over wat jou beweegt (en tegenhoudt)

Het creëren van een leven vol betekenis, begint bij helder weten wie je bent, wat je wilt en wat je -op dit moment nog- tegenhoudt. Ik help je graag op weg! Met het werkboek WORK(BOOK) YOUR MAGIC. Met dit werkboek heb jij drie belangrijke stappen in handen om meer helderheid te creëren en inzicht te krijgen in wat er nodig is om te komen van dromen naar verandering, van inspiratie naar transformatie.

In dit werkboek deel ik kennis en achtergrond, maar vooral ga je zelf aan het werk met oefeningen en experimenten die je helpen om meer helderheid te krijgen. Ontdek wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen, welke uitdagingen je te overwinnen hebt.

Meld je aan in het contactformulier en je ontvangt het werkboek gelijk in je mailbox. Ook ontvang je mijn Heldere Momentjes ongeveer twee tot vier keer per maand in je mailbox. Work your own magic!

Subscribe

* indicates required

Geen liefde voor spam? Ik ook niet! Ik deel alleen wat ik denk dat inspirerend is en inzicht geeft. Je kan je ieder moment uitschrijven. Uiteraard ga ik zorgvuldig met jouw gevens om, zie ook mijn privacyverklaring.

LET’S CONNECT

WELKOM IN CONTACT | Mail naar info@bamboqi.nl of bel naar 06 44 98 55 78

SOCIAL MEDIA | Meer over mij als coach en als mens (vaak dezelfde persoon) en Bamboqi coaching vind je op Instagram en LinkedIn. Regelmatig deel ik daar nieuws, inspiratie, interessante achtergronden, tips, inkijkjes in mijn praktijk en andere hersenspinsels.

HELDER MOMENTJE | Twee tot vier keer per maand stuur ik mijn Heldere Momentje naar je inbox. In deze Heldere Momentjes deel ik met jou inspiratie, tips, oefeningen, meditaties en nog veel meer. Wil jij ook een Helder Momentje? Schrijf je hieronder in en je ontvangt de volgende in je inbox.

Subscribe

* indicates required