Persoonlijke coaching

HELDERHEID IN HOOFD & HART

PERSOONLIJKE COACHING | HELDERHEID IN HOOFD & HART

HERKEN JE DIT?

Je bent bang om een verkeerde beslissing te nemen

Het liefst zou je in een glazen bol kijken en de toekomst voorspellen. Of een wiskundige formule op het vraagstuk loslaten om in te schatten welke keuze bij jou past of welke aanpak het beste resultaat oplevert. Maar vaker voelt wat je doet en wat er gebeurt als een geheimzinnige black box, waardoor je bang bent om een verkeerde beslissing te nemen.

Je twijfelt aan jezelf

Je twijfelt aan je eigen wijsheid, krachten en vaardigheden. Daardoor stop je veel tijd en energie in mails overlezen, extra checken of alles wel klopt, eindeloos je ideeën stuk denken. Hoe hard je ook je best doet om fouten en vergissingen te voorkomen, ergens blijft het gevoel dat je niet goed genoeg bent knagen.

Je voelt je vaak onbegrepen, afgewezen of niet gewaardeerd

Jij ziet het leven vaak net een beetje anders dan anderen. Diep van binnen weet je hoe magisch jouw authentieke visie is, hoe waardevol jouw inzichten zijn. Jij ziet kansen en mogelijkheden die anderen niet zien; jij loopt een ruimte in en voelt wat er speelt, ziet wat er beter kan, wat een ander nodig heeft. Maar met jouw unieke kijk voel je je regelmatig onbegrepen, afgewezen en ondergewaardeerd. En dat voelt niet fijn.

Je hoofd staat altijd aan

Op sommige momenten verlies je jezelf het liefst in een andere wereld a la Game of Thrones of Harry Potter. Maar steeds speelt je hoofd het filmpje af met die genante opmerking die niet lekker uit de doeken kwam. De pijnlijke kritiek van die ene collega. Ondertussen voel je je schuldig tegenover je partner, vrienden en familie dat je er niet helemaal bij bent.

Alleen kom je er niet uit

Als je eerlijk bent, heb je niet altijd helder wie je bent en wat je wil. Laat staan hoe je daar expressie aan geeft. Soms lijkt het alsof je hoofd en hart een andere taal spreken. Tuurlijk, je kan het nog één keertje zelf proberen met een zelfhulpboek, massage of yogales. Maar diep van binnen weet je dat er meer nodig is om echte verandering te creeëren. Om op jezelf en jouw unieke pad te durven vertrouwen. Helderheid in hoofd én hart!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN

Hoe zou het voor je zijn om een diepgeworteld begrip en inzicht in jezelf te vinden? Om meer zicht te krijgen in de diepere lagen van wie je bent en wat belangrijk voor jou is? Om voluit te vertrouwen op jouw wijsheid, krachten en kunnen.

Hoe zou het zijn als jij vanuit jouw authentieke gaven betekenis en zingeving ervaart in je leven. Om jouw unieke visie te laten zien en horen, zodat jij anderen effectief kan inspireren en verandering kan brengen in de wereld om je heen?

Welke bergen kan jij wel niet verzetten als je meer harmonie ervaart en energie over houdt voor wat echt belangrijk voor je is. Als je echt aanwezig kan zijn bij de mensen om je heen, je partner, vrienden, familie. Als je vol kracht en inspiratie bent om jouw mooie ideeën tot bloei te laten komen. Als je durft te vertrouwen op jouw innerlijke kompas?

Ook jij kan meer innerlijke rust en balans vinden, waarin je in staat bent om helder te denken en te voelen, te reflecteren en te groeien zonder te worden overweldigd door innerlijke conflicten of onrust van piekergedachten, getob en zelftwijfel. Met helderheid in hoofd en hart.

DAT IS MOGELIJK

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor het persoonlijke coachingstraject Helderheid in Hoofd & Hart.

Ingegrepen in het traject zijn:

 • 8 persoonlijke coachingsessies met volle aandacht voor jou en waar jij aan wil werken
 • oefeningen & experimenten om jouw inzichten meteen in praktijk te brengen
 • geluidsopnames & werkbladen ter verdieping
 • mogelijkheid tot tussentijds mailcontact
 • telefonisch in-check-moment, ongeveer een maand na afronden van het traject

VERWACHTE RESULTATEN

Afhankelijk van jouw specifieke vraag en persoonlijke proces zijn dit de verwachte resultaten van het traject.

Aan het einde van het traject:

 • Heb jij helder inzicht in wie jij bent en wat belangrijk voor jou is
 • Durf jij te vertrouwen op jouw eigen wijsheid en innerlijke compas(sie) 😉
 • Kan jij met lef keuzes maken die echt bij jou passen
 • Heb jij de tools in handen om beter om te gaan met lastige gedachten en gevoelens
 • Ben jij beter in staat om innerlijke harmonie, balans en rust te vinden
 • Kan je bewuster verbinding maken met wat er in het moment aanwezig is en genieten
 • Ervaar je meer energie voor wat echt belangrijk voor jou is

INVESTERING

De investering die je in jezelf doet is € 895,- voor het traject.

Het is mogelijk om het traject in deelbetalingen te betalen. Je betaalt dan twee keer een bedrag van € 485,-.

(Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak is het wel mogelijk om de investering (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit je werkgever).

Ik stapte dit traject in met de vraag hoe ik beter voor mezelf kan zorgen en hoe ik mijn emoties beter kan aangaan. Door de sessies met Yvonne zie ik nu in waarom ik soms mijn eigen grenzen vergeet en emoties niet toelaat. Doordat ik dit nu beter herken, kan ik vaker op de pauzeknop drukken en hier bij stilstaan. | Marianne

Na het coachingstraject met Yvonne heb ik meer inzicht in bepaalde angsten en vertrouwen in mijn capaciteit om moeilijke gevoelens te managen en integreren. Sterk vond ik de combinatie met kennis en expertise van lichaamsgericht werken. Ik voel ik mij een vrijer mens. | G

KAN JIJ WEL WAT HELDERHEID GEBRUIKEN?

Vul het contactformulier in en ik kom bij jou op de lijn (meestal binnen 72 uur).

Contactformulier

Yvonne kan je op een bepaalde manier aankijken waarvan je denkt: ‘O jee, nu kan ik mij niet meer verstoppen. Nu moet ik aan de bak.’ | Tilly

LET’S MEET! VRAAG HIER JOUW GRATIS INSPIRATIESESSIE AAN

SAMEN ONDERWEG, OP JOUW EIGEN PAD

Er is een metafoor die ik heel mooi vind en die gaat als volgt: Iedereen beklimt een eigen berg, het hele leven lang. Maar de weg naar de top van de berg is vol uitdagingen, obstakels, tegenliggers, spannende richels. Ook als coach beklim ik mijn eigen berg. Ook ik ben constant aan het leren, aan het ontwikkelen. Vanaf mijn berg, heb ik een ander perspectief: ik zie andere dingen dan jij op jouw route. Ik kan je helpen een ander pad te vinden en leren hoe je je (innerlijke) kompas beter gebruikt. In die rol helpt een coach om zichtbaar te maken wat verborgen is. Om inzicht te geven in wie je bent en wat jouw leven betekenis geeft. Waarmee jij steeds beter kan vertrouwen op jouw pad en keuzes.

Wat ik minstens zo belangrijk vind, is wat jij met de inzichten en kennis doet. Want het is wel veilig, een beetje analyseren en reflecteren, maar als je op dezelfde manier en hetzelfde pad door blijft gaan, verandert er welgeteld helemaal niks noppes nada. Als coach nodig ik je uit om keuzes te maken die echt bij je passen. Met experimenten en oefeningen, rake vragen, en een klein sprankeltje magie. Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je durft te vertrouwen jouw innerlijke kompas, met helderheid in hoofd én hart.