PERSOONLIJKE COACHING

HERKEN JE DIT?

Je bent bang om een verkeerde beslissing te nemen

Het liefst zou je in een glazen bol kijken en de toekomst voorspellen. Of een wiskundige formule op het vraagstuk loslaten om in te schatten welke keuze bij jou past of welke aanpak het beste resultaat oplevert. Maar vaker voelt wat je doet en wat er gebeurt als een geheimzinnige black box, waardoor je bang bent om een verkeerde beslissing te nemen.

Je twijfelt aan jezelf

Je twijfelt aan je eigen wijsheid, krachten en vaardigheden. Daardoor stop je veel tijd en energie in mails overlezen, extra checken of alles wel klopt, eindeloos je ideeën stuk denken. Hoe hard je ook je best doet om fouten en vergissingen te voorkomen, ergens blijft het gevoel dat je niet goed genoeg bent knagen.

Je voelt je vaak onbegrepen, afgewezen of niet gewaardeerd

Jij ziet het leven vaak net een beetje anders dan anderen. Diep van binnen weet je hoe magisch jouw authentieke visie is, hoe waardevol jouw inzichten zijn. Jij ziet kansen en mogelijkheden die anderen niet zien; jij loopt een ruimte in en voelt wat er speelt, ziet wat er beter kan, wat een ander nodig heeft. Maar met jouw unieke kijk voel je je regelmatig onbegrepen, afgewezen en ondergewaardeerd. En dat voelt niet fijn.

Je hoofd staat altijd aan

Op sommige momenten verlies je jezelf het liefst in een andere wereld a la Game of Thrones of Harry Potter. Maar steeds speelt je hoofd het filmpje af met die genante opmerking die niet lekker uit de doeken kwam. De pijnlijke kritiek van die ene collega. Ondertussen voel je je schuldig tegenover je partner, vrienden en familie dat je er niet helemaal bij bent.

Alleen kom je er niet uit

Als je eerlijk bent, heb je niet altijd helder wie je bent en wat je wil. Laat staan hoe je daar expressie aan geeft. Soms lijkt het alsof je hoofd en hart een andere taal spreken. Tuurlijk, je kan het nog één keertje zelf proberen met een zelfhulpboek, massage of yogales. Maar diep van binnen weet je dat er meer nodig is om echte verandering te creeëren. Om op jezelf en jouw unieke pad te durven vertrouwen. Helderheid in hoofd én hart!

HOE KLINKT DIT?

Hoe zou het voor je zijn om inzicht te hebben in wie je bent en wat belangrijk voor jou is? Om vol te vertrouwen op jouw eigen-wijsheid en eigenheid?

Hoe zou het zijn als jij vanuit jouw authentieke zelf zingeving ervaart in je leven? Om jezelf te laten zien en horen, zodat jij anderen effectief kan inspireren en verandering kan brengen in de wereld om je heen?

Welke bergen kan jij verzetten als je energie overhoudt voor wat echt belangrijk voor je is? Als je met je aandacht aanwezig kan zijn bij de mensen om je heen, je partner, vrienden, familie. Als je vol kracht en inspiratie bent om jouw mooie ideeën tot bloei te laten komen.

DAT IS MOGELIJK

Dat is mogelijk als je je inschrijft voor het persoonlijke coachingstraject Helderheid in Hoofd & Hart.

Ingegrepen in het traject zijn:

8 persoonlijke coachingsessies met aandacht voor jou en waar jij aan wil werken

oefeningen & experimenten om jouw inzichten meteen in praktijk te brengen

telefonisch in-check-moment indien gewenst, ongeveer een maand na afronden van het traject

VERWACHTE RESULTATEN

Aan het einde van het traject

Heb jij helder inzicht in wie jij bent en wat belangrijk voor jou is

Durf jij meer te vertrouwen op jouw eigen wijsheid en innerlijke compas(sie) 😉

Kan jij met lef keuzes maken die echt bij jou passen

Heb jij de tools in handen om slim om te gaan met gedachten en gevoelens die je daarbij in de weg zitten

Ben jij beter in staat om balans en rust te vinden

Kan je verbinding maken met wat er in het moment aanwezig is

Ervaar je meer energie en inspiratie voor wat echt belangrijk voor jou is

Weet jij hoe je in beweging kan komen en blijven om te doen wat jij belangrijk vindt

INVESTERING

De investering die je in jezelf doet is € 895,- (incl. BTW) voor het traject.

Het is mogelijk om het traject in deelbetalingen te betalen. Je betaalt dan twee keer een bedrag van € 485,- (incl. BTW).

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Vaak is het wel mogelijk om de investering (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit je werkgever vanuit jouw persoonlijke ontwikkelbudget.

[LET OP: DE PRIJS VAN DE PERSOONLIJKE COACHINGSTRAJECTEN GAAT PER 31 MAART 2024 OMHOOG. DUS MAAK SNEL JOUW AFSPRAAK VOOR EEN INSPIRATIESESSIE]

EIGEN PAD

Er is een metafoor die ik heel mooi vind en die gaat als volgt: Iedereen beklimt een eigen berg, het hele leven lang. Maar de weg naar de top van de berg is vol uitdagingen, obstakels, tegenliggers, spannende richels. Ook als coach beklim ik mijn eigen berg. Ook ik ben constant aan het leren, aan het ontwikkelen. Vanaf mijn berg, heb ik een ander perspectief: ik zie andere dingen dan jij op jouw route. Ik kan je helpen een ander pad te vinden en leren hoe je je (innerlijke) kompas beter gebruikt. In die rol helpt een coach om zichtbaar te maken wat verborgen is. Om inzicht te geven in wie je bent en wat jouw leven betekenis geeft. Waarmee jij steeds beter kan vertrouwen op jouw pad en keuzes.

Wat ik minstens zo belangrijk vind, is wat jij met de inzichten en kennis doet. Want het is wel veilig, een beetje analyseren en reflecteren, maar als je op dezelfde manier en hetzelfde pad door blijft gaan, verandert er welgeteld helemaal niks noppes nada. Als coach nodig ik je uit om keuzes te maken die echt bij je passen. Met experimenten en oefeningen, rake vragen, en een klein sprankeltje magie. Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is als je durft te vertrouwen jouw innerlijke kompas, met helderheid in hoofd én hart.