GRATIS INSPIRATIESESSIE

Jouw helderheidsboost in 30 minuten

Jij vertelt wat je bezig houdt en waar je vastloopt, ik luister en stel vragen die helderheid en inspiratie brengen

Samen verkennen we in 30 minuten wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten. Door middel van vragen inspireer ik jou, breng ik je in beweging of geef ik je mijn perspectief om op een andere manier naar jouw uitdaging te kijken. Je snapt dat echte diepe verandering en transformatie niet in een half uurtje gebeuren. Ik zie regelmatige magische dingen gebeuren bij de prachtige mensen die bij mij op coaching komen. Veranderingen die de moeite waard zijn, vragen vertrouwen en lef. In het gesprek onderzoeken we samen welke mooie veranderingen we samen kunnen verwezenlijken. Wat jij nodig hebt om je minder te laten meesleuren door lastige gedachten en gevoelens. Hoe jij jouw leven vol betekenis en zingeving voor je ziet. En wat je nodig hebt om keuzes te maken om dat leven te creëren.

De inspiratieboost is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En grote kans dat jij uit dit gesprek komt bruisend van de inspiratie. Dus waar wacht je nog op?

Vul het contactformulier in en ik neem snel contact met je op voor een afspraak! Ik kijk er naar uit om je te mogen leren kennen!

Contactformulier