GRATIS MEDITATIE | LUISTEREN NAAR EMOTIES

Heb jij ook zo goed geleerd om emoties weg te rationaliseren (‘het is maar gevoel, niet aanstellen, geef me de feiten’)? Ben je een ster in het onderdrukken van emoties? Ervaar je soms juist heu-le-maal opeens ‘als vanuit het niets’ een heftige boosheid of intense huilbui waar geen eind aan lijkt te komen? Of merk je dat het lastig is om je eigen gevoel af te grenzen?

En… ben je er al achter dat dat niet altijd even handig (lees: effectief) is en een shitload aan energie kost?

Emoties hebben je iets te vertellen
Emoties gaan over grenzen, overleven, verwerking, verlies. Als we emoties onderdrukken, kost dat energie. Veel energie. Sommige emotie voelen prettig, anderen onprettig. Maar allemaal geven ze je nuttige feedback over hoe jij een situatie ervaart. En dat is super, want dan kan je bewust kiezen: Kom je in actie (en hoe)? Leer je loslaten en accepteren of is het tijd om je grenzen aan te geven? Is je emotie passend bij de situatie, óf komt het ergens anders vandaan waar je mee aan de slag moet?

Luisteren naar je emoties
Om te begrijpen wat emoties te vertellen hebben, moet je eerst weten hoe je ze kan horen, hoe je naar ze kan luisteren. Emoties laten zich horen in het lichaam. Als ze niet gehoord worden, dan gaan ze harder schreeuwen. Om je daarbij te helpen geef ik je graag toegang tot de meditatie ‘Luisteren naar emoties’. Deze meditatie staat op een geheime pagina op mijn website…

WIL JIJ DAT OOK?

Ontvang nu gratis jouw meditatie om te leren luisteren naar emoties. Schrijf je in via het pop-up formulier op de home-pagina of stuur een mailtje naar info@bamboqi.nl.