Energie, sprankeling & echte verbinding

Iedere dag voel ik intens veel dankbaarheid dat ik zulke mooie mensen mag inspireren en mag faciliteren in hun proces in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Om je zelf weer aan het roer van je leven te laten staan. Om (opnieuw) te ontdekken waar je betekenis en zingeving uithaalt. Dat je durft te kiezen voor wat belangrijk is, met alle beren op de weg en twijfels die daarbij horen.  Dat je weer tot in de tenen voelt dat er zo veel te kiezen valt in het leven (wat ook echt zo is, ook al voelt het soms niet zo) en dat je keuzes maakt die echt bij je passen.

Ik geniet ervan om in de coachingstrajecten samen te verkennen, te onderzoeken, uit te dagen, met scherpte en zachtheid en op zoek te gaan naar de vallende kwartjes en aha-momenten. En daarmee ook: om je in actie te brengen en te zorgen dat je blijft bewegen in de richting die voor jou belangrijk is: met alle lastige gedachten en gevoelens en uitdagende situaties die bij het leven horen.

Dat doe ik graag met mijn talenten voor onderzoek en rake vragen stellen. Met creativiteit, humor, rechtdoorzee-heid en nieuwsgierigheid. Door je vragen te stellen, aan het denken te zetten en je daadwerkelijk in beweging te brengen. Om terug te buigen naar jezelf.

Dit ben ik!

Professionele vragensteller & beweging brenger 

Ik help creatieve denkers om zelf weer aan het roer te staan van hun leven. Om erachter te komen wat belangrijk voor hen is en op een slimme manier om te gaan met lastige gedachten en gevoelens. Samen gaan we op onderzoek om erachter te komen wat je nu echt wil en hoe je omgaat met de gedachten en gevoelens die je daarbij in de weg staan.

Wat ik minstens zo belangrijk vind, is wat jij met de inzichten doet. Dat je keuzes gaat maken die echt bij jou passen en daar stappen in zet. Want laten we eerlijk zijn, het is wel veilig, al dat nadenken en overwegen, maar voor echte verandering is nog iets anders nodig: ACTie!

Het fijne is: je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop met je mee. Met rake vragen, een scherpe blik, uitdagingen die je stap voor stap op weg helpen, experimenten, speelsheid, humor en een liefdevolle schop onder de kont.

Ook ik

Geboren in het mooie jaar 1984 als enig kind van mijn ouders in een huis vol katten, honden, schildpadden, chinchilla’s, konijnen en reuzeslakken. Getrouwd met Dennis, we zijn allebei behoorlijk ‘geeky’ (we hadden een Middeleeuwse Bruiloft om je een idee te geven). Ik ben gek op kat Snorri. Ook hou ik van horror films, bordspellen, artsyfartsy-dingen en escaperooms. Is er iets te puzzelen? Kom maar op! Ik maak graag dingen (muziek, gedichten & gedachten). Gamen is een lichte verslaving van mij: ik leefde ongeveer 200 uur in de fantasiewereld van Baldur’s Gate 3. Gelukkig zit ik niet alleen maar binnen op de bank, ik hou ook enorm van buiten zijn. Ik doe aan hardlopen (mindful, slowly slowly) en kajakken.

Ik ben afgestudeerd in de mooie wetenschappelijke wereld van archeologie (met een specialisatie in Science Based Archaeology, landschapsreconstructie) en criminal investigation (bij de Politieacademie). Van 2011 tot eind 2016 werkt ik als recherchekundige bij Politie Eenheid Den Haag, waar mijn kwaliteit lag op het gebied van verhoren, vragen stellen en nieuwe verbindingen leggen tussen de politie-onderzoeken en wetenschap. Ik heb daar de meest verdrietige, frustrerende, beangstigende, rakende en verbindende dingen gezien, gehoord en meegemaakt. Geloof mij, (bijna) niets menselijks is mij vreemd. Van 2016 tot 2020 werkte ik als Beleidsadviseur Cybercrime & Nieuwe Technologieën bij het OM. Bij beide organisaties genoot ik vooral van mijn rol als creatieve, innovatieve vreemde eend, tegenspreker, vragensteller en vernieuwer. En dat is ook als coach waar mijn kracht ligt.

In de loop van 2020 begon ik met ondernemen, eerst als yogadocent en later fulltime als coach & trainer. Ik volgde in 2021/2022 de opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter in Den Haag. Ik ben gecertificeerd als ACT-coach vanuit de op opleiding bij ACT in ACTie. Ook volgde ik trainingen in Systemisch werken. En nog een hele reeks aan opleidingen die zijdelings heel mooi aansluiten aan wat ik doe en waar ik inspiratie uit haal. Ik ben nooit uitgeleerd 🙂 (Ik verslind opleidingen, love it!).

Dat ben ik in een nutshell. Maar ik ben vooral heel benieuwd naar jou! Let’s talk!