workbook your magic

WORK(BOOK)YOUR MAGIC

Ontdek de verborgen waarheid over wat jou beweegt (en tegenhoudt)

Het creëren van een leven vol betekenis, begint bij helder weten wie je bent, wat je wilt en wat je -op dit moment nog- tegenhoudt. Ik help je graag op weg! Met het werkboek WORK(BOOK) YOUR MAGIC. Met dit werkboek heb jij drie belangrijke stappen in handen om meer helderheid te creëren en inzicht te krijgen in wat er nodig is om te komen van dromen naar verandering, van inspiratie naar transformatie.

In dit werkboek deel ik kennis en achtergrond, maar vooral ga je zelf aan het werk met oefeningen en experimenten die jou helpen om meer helderheid te krijgen. Ontdek wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen, welke uitdagingen je te overwinnen hebt.

Meld je aan in het contactformulier en je ontvangt het werkboek gelijk in je mailbox. Ook ontvang je mijn Heldere Momentjes ongeveer twee tot vier keer per maand in je mailbox. Work your own magic!!

Subscribe

* indicates required
>

Geen liefde voor spam? Ik ook niet! Ik deel alleen wat ik denk dat inspirerend is en inzicht geeft. Je kan je ieder moment uitschrijven. Uiteraard ga ik zorgvuldig met jouw gevens om, zie ook mijn privacyverklaring.